Köksrenovering

Specialister på Köksrenovering

Alltid med kunden i fokus

Köksrenovering

Köksrenovering

Kök är kanske det rum i huset där inredningsmodet syns som tydligast – och där en stil som nyss var modern snabbt känns gammal. Dessutom är det ett utrymme med hög belastning som slits fort. Som byggfirma i Stockholm har vi på Stockholms Moderna Hem därför specialiserat oss på just köksrenoveringar, Vår snickeriverksamhet kan förvandla ett slitet och gammalmodigt kök till nytt, fräscht och inbjudande även med små insatser, både i villor och lägenheter.

Det kan handla något så enkelt som att behandla och fixa gamla köksluckor till att göra en totalrenovering av köket från grunden. Det är bara dina drömmar som sätter gränserna! Allt snickeriarbete utförs i vår egen verkstad, så vi har kontroll över kvalitet och detaljer.

 

HÖG KVALITET
SNABBT ARBETE

Vill du komma hem till ett kök som känns som nytt? Kontakta oss idag för offert och få pris på din köksrenovering!

SÅ HÄR FUNGERAR ROT- OCH RUTAVDRAGET.

Våra hushållsnära byggarbeten och renoveringar ger möjlighet till ROT-avdrag –

Självklart hjälper vi dig med hela så du får största möjliga avdrag för arbetet!

Våra tjänster

OLIKA TYPER AV PROJEKT 

Till oss kommer kunder med olika typer av projekt. Det kan exempelvis vara ombyggnads- och reparationsarbeten. Vi är vana vid att hitta helhetslösningar
för våra kunder, som vi vill skall vara helt nöjda med det som vi hjälper dem med. Det innebär att vi alltid hjälper kunden till dess att han eller hon är helt nöjd.