Badrumsrenovering

Specialister på Badrumsrenovering

Alltid med kunden i fokus

Badrumsrenovering

Ett välbyggt badrum kan vara ett oväntat inbjudande rum. Här kan man få en tyst stund för sig själv utan att övriga familjemedlemmar stör, kanske ett varmt bad eller bara tillfälle till lugn medan man borstar tänderna. Det är ett underskattat rum! Samtidigt används badrummet varje dag av alla i hemmet och måste vara slittåligt. Även små sprickor i tätade utrymmen kan snabbt leda till stora problem med fuktskador och hälsofarligt mögel. Därför är det viktigt att underhålla och renovera badrum innan lugnet är ett minne blott.

Vi på Stockholms Moderna hem  har specialiserat oss på badrumsrenoveringar till ett schysst pris. Vårt team har alla nödvändiga certifieringar, som våtrum och el, och på vårt snickeri i Solna kan vi skapa snygga och tåliga inredningsdetaljer för badrummet. Genom att lyssna på era önskemål kan vi anpassa badrumsrenoveringen till era behov och drömmar, vare sig de är att förbereda för tvättmaskin eller jacuzzibadkar. En gedigen badrumsrenovering höjer njutningen för er nu, och värdet på er bostad vid framtida försäljning.

Kvalitet in i kaklet

Tack vare goda relationer med leverantörer av inredning, kakel, m.m., har vi möjlighet att erbjuda er som kunder rabatter på dessa material för ett ännu bättre pris på er badrumsrenovering.

Kontakta oss idag för att få offert på badrumsrenovering och du kan snart vara på god väg till ett badrum du aldrig vill lämna!

SÅ HÄR FUNGERAR ROT- OCH RUTAVDRAGET.

Våra hushållsnära byggarbeten och renoveringar ger möjlighet till ROT-avdrag –

Självklart hjälper vi dig med hela så du får största möjliga avdrag för arbetet!

Våra tjänster

OLIKA TYPER AV PROJEKT 

Till oss kommer kunder med olika typer av projekt. Det kan exempelvis vara ombyggnads- och reparationsarbeten. Vi är vana vid att hitta helhetslösningar
för våra kunder, som vi vill skall vara helt nöjda med det som vi hjälper dem med. Det innebär att vi alltid hjälper kunden till dess att han eller hon är helt nöjd.